چراغ های دیواری یک راه عالی برای نورپردازی چندین اتاق در خانه شما هستند و در سبک ها و رنگ های مختلف وجود دارند. چراغ های دیواری می توانند جایگزین خوبی برای چراغ های سقفی باشند و برای بسیاری از اهداف دیگر در خانه شما مناسب هستند. در این محتوا میخواهیم نکات مهمی را در مورد عواملی که باید هنگام خرید چراغهای دیواری یا دیوارکوب ها در نظر بگیرید، به شما ارائه دهیم.
چراغ های دیواری خود را در کدام اتاق نصب می کنید؟
شما باید در مورد اتاقی که چراغ های دیواری خود را در آن نصب می کنید فکر کنید، زیرا این کار باعث ایجاد یک سری سوالات می شود. در خانه شما اتاق های مختلفی از راهرو گرفته تا آشپزخانه وجود دارد که می توانید چراغ های دیواری را در آنها نصب کنید.
همچنین باید هدف چراغ های دیواری خود و تعداد مورد نیاز برای تامین نور کافی برای هدف تعیین شده را در نظر بگیرید. سبک نور نیز فاکتور مهمی است که باید در نظر گرفته شود، زیرا میخواهید نور دیوار را با دکوراسیون اتاق هماهنگ کنید تا خانهتان از نظر زیباییشناختی دلپذیرتر شود.
هدف از چراغ های دیواری شما چیست؟
هدف اصلی چراغ های دیواری تامین نور و روشنایی خانه شما است. اگر خانه شما دارای سقف کم است، چراغ های دیواری جایگزین مناسبی برای نورپردازی سقف هستند. با نصب چراغ های دیواری در اتاقی با سقف کم، می توانید این توهم ایجاد کنید که اتاق خود را بلندتر نشان دهید.
چراغ های دیواری نیز راهی فوق العاده برای ایجاد یک فضای دنج برای مطالعه هستند. چه بخواهید یک چراغ دیواری را با دکوراسیون منزل خود مطابقت دهید یا یک فضای شخصی ایجاد کنید، چندین گزینه در دسترس است. اگر دوست دارید قبل از خواب مطالعه کنید، چراغ های دیواری جایگزین هوشمندی برای چراغ های رومیزی کنار تخت هستند.
اگر از طرفداران آثار هنری هستید و نقاشی ها یا مجسمه های زیادی در خانه خود دارید، می توانید از چراغ های دیواری برای برجسته کردن این ویژگی ها استفاده کنید. نصب چراغ های دیواری در اطراف ویژگی های خاصی در خانه شما یک نقطه کانونی برای هر بازدید کننده ایجاد می کند.
چراغ های دیواری همچنین برای نورپردازی نمایشگرهایی مانند قفسه کتاب و گلدان مناسب هستند. نصب نورپردازی دیواری اقلام و دکوراسیون منزل شما را برجسته می کند. برای هر دیوار ساده در خانه شما، نصب چراغ دیواری یک نقطه کانونی ایجاد می کند و اتاق را جذاب تر می کند.
چند چراغ دیواری نیاز دارید؟
هیچ پاسخ قطعی برای اینکه چه تعداد چراغ دیواری در خانه خود نیاز دارید وجود ندارد. همه اینها به ترجیح شما و چیدمان خانه شما بستگی دارد.
همانطور که در بالا ذکر شد، نورپردازی دیواری جایگزین مناسبی برای چراغ های سقفی در خانه هایی با سقف کوتاه است. اگر نمیخواهید چراغهای سقفی در خانهتان وجود داشته باشد، افزایش تعداد چراغهای دیواری و اضافه کردن چند لامپ کف به شما نور خوبی میدهد. این برای تمام اتاق های خانه شما مناسب است.
توصیه می شود که آشپزخانه شما بیشتر از سایر اتاق های خانه دارای نور کافی باشد. یک آشپزخانه با نور خوب به این معنی است که می توانید به راحتی غذا بخورید یا غذا تهیه کنید. نورپردازی دیوار آشپزخانه فضای کمی را اشغال می کند و تمام نورهای لازم را فراهم می کند.
تعداد چراغهای دیواری که نصب میکنید بستگی به این دارد که آیا چیزی در خانه خود دارید که میخواهید نقطه کانونی داشته باشید. در این صورت، میتوانید چراغهای دیواری بیشتری را در اتاقهایی با هنر یا نمایشگر نصب کنید تا در اتاقهای بدون. همچنین ممکن است بخواهید چراغ های دیواری را در مناطقی نصب کنید که با دکوراسیون داخلی مطابقت داشته باشد تا یک سبک ثابت حفظ شود.
از چراغ های دیواری می توان برای کمک به رسیدن نور به هر اینچ از اتاق استفاده کرد. چراغ های سقفی ممکن است به هر چهار گوشه اتاق نرسد، بنابراین نصب چراغ های دیواری در نزدیکی گوشه ها از این امر جلوگیری می کند. چراغ های دیواری نسبتا کوچکتر و جمع و جورتر هستند، بنابراین در مکان های تنگ به نظر نمی رسند.
نحوه قرار دادن چراغ های دیواری
قرار دادن چراغ های دیواری در محل مناسب بسیار مهم است، زیرا نباید هیچ قسمتی از خانه خود را با کمبود نور رها کنید. چراغ های دیواری معمولاً در حدود شش فوت نصب می شوند، اگرچه ارتفاع قطعی وجود ندارد که باید در آن قرار گیرند. نورپردازی دیواری اغلب در این ارتفاع نصب میشود که برای اکثر افراد در سطح چشم است تا از قرار گرفتن لامپهای در معرض دید در خط دید جلوگیری شود.
نصب چراغ های دیواری با فاصله 1.8 متر تا 2.5 متر از یکدیگر رضایت بخش است تا میزان روشنایی یکنواخت را در سراسر اتاق های خانه شما فراهم کند. برخی از اتاق ها بسته به اندازه اتاق و روشنایی نورها ممکن است به نور دیواری کم و بیش نیاز داشته باشند. اتاقهای باریکتر، مانند راهروها و پلهها، به بهترین وجه توسط چراغهای دیواری روشن میشوند که در مقایسه با فضاهای نشیمن بزرگتر، کمتر برجسته هستند.
سبک مناسب برای خانه خود را انتخاب کنید
انتخاب نور دیواری شما تحت تاثیر سبک نور دیواری که برای خانه خود می خواهید خواهد داشت. آیا به دنبال طراحی مینیمالیستی یا چراغ های دیواری شیک تری هستید که بیانیه ای را در خانه شما ایجاد کند؟ هر سبکی که انتخاب کنید به شدت بر دکوراسیون اتاق شما تاثیر می گذارد.
مصالح نور دیوار چیز دیگری است که می توانید هنگام طراحی خانه خود در نظر بگیرید. چراغهای دیواری با روکش چوبی به خوبی با رنگهای خنثی هماهنگ میشوند تا فضای آرامشبخشی ایجاد کنند یا چراغهای دیواری تمامشده گالوانیزه را برای پوشش جسورانهتر انتخاب کنید.
هنگام انتخاب یک چراغ دیواری برای خانه خود، در نظر بگیرید که چه جلوه ای از نور را می خواهید. چراغهای دیواری با لامپهای نوردهی برای ایجاد فضایی آرامشبخش عالی هستند، در حالی که چراغهای دیواری با لامپهای مخفی برای کار و مطالعه ایدهآل هستند.
نظرات کاربران