نور چراغ LED مناسب برای هر اتاق

برای هر اتاق چه نوع چراغ LED مناسب است؟

فهرست موضوعات

نمی توان انکار کرد که چراغ های LED به پیشرو در صنعت تبدیل شده اند. به لطف بهره وری بهبود یافته آنها از نظر مصرف انرژی در خروجی لومن، و همچنین کیفیت ثابت کلی خروجی، چراغ های LED تبدیل به یک انتخاب محبوب در سراسر دنیا شده اند.

وقتی نوبت به انتخاب بهترین چراغ LED برای هر قسمت از خانه می رسد، باید چند نکته را در نظر بگیرید. بیایید نگاهی دقیق تر به این موضوع بیندازیم تا به شما در یافتن چراغ LED مناسب کمک کند.

برای هر بخش از خانه، چه نوع لامپ ال ای دی باید استفاده کرد؟

آشپزخانه

برای منطقه آشپزخانه، می توانید از طیف وسیعی از انواع وسایل LED انتخاب کنید. تعدادی از رایج‌ترین گزینه‌ها عبارتند از جنبه‌هایی مانند سبک‌های آویز توکار یا نصب آویز برای روشنایی عمومی، چراغ‌های قوطی توکار قرار داده شده در سقف برای نورپردازی برجسته یا وظیفه، و وسایل نوار LED نصب شده در زیر کابینت‌ها برای اضافه کردن کار یا روشنایی محیط بسته به نوع خروجی لومن آشپزخانه منطقه ای است که نیاز به ترکیبی از روشنایی عمومی به شکل روشنایی وظیفه و همچنین فضای اضافی گزینه های نورپردازی برجسته دارد.

بهترین راه برای روشن کردن این ناحیه، ایجاد نورپردازی لایه‌ای است که طیفی از راه‌حل‌های LED ذکر شده در بالا را برای یافتن تعادل مناسب در خود جای می‌دهد. یک راه هوشمندانه برای کنترل بیشتر بر روی این قسمت، نصب ویژگی‌های کم‌نور است تا بتوانید خروجی نور LED را از گزینه‌های روشن‌تر برای کارهایی مانند پخت و پز یا تمیز کردن و سپس کاهش نور خروجی هنگام جستجوی محیط در حالی که از یک فنجان قهوه آرامش‌بخش قبل از آن لذت می‌برید، تنظیم کنید.

اتاق پذیرایی

هنگام انتخاب راه حل های LED برای اتاق نشیمن، باید ماهیت فعالیت هایی که معمولاً در این منطقه از خانه انجام می شود را در نظر بگیرید. این منطقه معمولاً برای اهداف سرگرمی و آرامش استفاده می شود، بنابراین مهم است که عناصر LED را برای این فضا درست کنید. هدف در این اتاق بیشتر در مورد جو است تا ایجاد فضای روشن. نورهای روشن در دماهای سرد باعث هوشیاری و بیدار شدن افراد می شود که فضای مخالف اتاق نشیمن است.

برای این ناحیه، به دمای رنگ توجه کنید و محدوده ای بین 2700 تا 3500k را انتخاب کنید تا بهترین ترکیب گرم و خنک در وسط هر دو قرار گیرد. نوع وسایل می تواند از همه چیز، از چراغ های رومیزی گرفته تا نورپردازی جذاب مسیر نصب شده تا سقف برای دستیابی به نتیجه، متغیر باشد. باز هم، دقیقاً مانند آشپزخانه، شما می خواهید یک چیدمان لایه ای از نظر انواع وسایل روشنایی و پخش نور ایجاد کنید.

اتاق خواب

اتاق خواب اتاقی است که انتخاب LED مناسب تقریباً به طور کامل به دمای رنگ بستگی دارد. در حالی که سایر عوامل مانند خروجی لومن و نوع فیکسچر مهم هستند، دمای رنگ مستقیماً بر ریتم شبانه روزی تأثیر می گذارد که الگوهای خواب را تنظیم می کند. برای این ناحیه، از دمای رنگ سفید اجتناب کنید و حدود 2700k و حداکثر دمای رنگ 3000k را انتخاب کنید. نوع وسایل مناسب برای این مکان می تواند از روشنایی مسیر، وسایل مرکزی بالای سر و چراغ های قوطی توکار در اندازه های مختلف متفاوت باشد.

حمام

برای روشن کردن فضای حمام نیز دمای رنگ هنوز مهم است، اما خروجی لومن نیز برای راه حل های موفق بسیار مهم است. به عنوان مثال، شما می خواهید لومن خروجی بالاتری نسبت به اتاق خواب یا اتاق نشیمن داشته باشید، زیرا برای کارهایی مانند اصلاح یا آرایش کردن نیاز به دید بیشتری دارید.

با در نظر گرفتن این موضوع، شما باید طیفی از خروجی‌های لومن را در مجموع حدود 8000 لومن انتخاب کنید، اگر فضا بزرگ‌تر از اکثر حمام‌های استاندارد باشد. گزینه دمای رنگ در اینجا از نظر اینکه چه چیزی برای شما مناسب است، متنوع تر است. به عنوان مثال، یک تن گرم در حدود 3000k ممکن است برای شما مناسب باشد در حالی که دیگران ممکن است دمای خنک تر 4000k را ترجیح دهند.

شما باید مراقب باشید که دمای رنگ را برای این ناحیه بیش از حد بالا ببرید تا از شسته شدن و ناسالم جلوه دادن چهره ها توسط نور سفید جلوگیری کنید. انواع یراق آلات نیز با گزینه های مناسب برای این فضا مانند دیوارکوب ها، یونیت های تک لامپ بالای سر، وسایل به سبک روشویی بالای آینه و سایر گزینه های مجهز به تکنولوژی LED متنوع هستند.

 

مزایا و معایب لامپ های ال ای دی

لامپ های ال ای دی یکی از کم مصرف ترین مدل های لامپ است. LED ها به نسبت سایر لامپ ها مثل لامپ های رشته ای و فلورسنت های سنتی سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند و همچنین مقرون به صرفه تر اند.

ما در لوسوهوم و در این محتوا به معرفی مزایا و معایب لامپ های ال ای دی می‌پردازیم و در آخر این محتوا خواهید فهمید که چرا لامپ های ال ای دی در سال های اخیر به این اندازه محبوب شده اند و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مزایای لامپ های ال ای دی

1.بهره وری:

یکی از مهمترین مزایای لامپ های ال ای دی بهره وری انرژی آنهاست. این لامپ ها به طور قابل توجهی انرژی کمتری نسبت به لامپ های سنتی مصرف می کنند و عمر طولانی تری دارند. لامپ های LED می توانند تا 25000 ساعت یا بیشتر دوام بیاورند که 25 برابر بیشتر از لامپ های سنتی است. این بدان معناست که شما در قبض برق خود صرفه جویی خواهید کرد و همچنین با مصرف انرژی کمتر، میزان کربن خود را کاهش خواهید داد. برای انتخاب لامپ باید به نکات زیر توجه کرد:

2.مقرون به صرفه بودن:

اگرچه ممکن است بخواهید برای خرید لامپ های ال ای دی بیشتر از لامپ های سنتی هزینه کنید، اما مطمئن باشید که در دراز مدت لامپ های ال ای دی مقرون به صرفه هستند. از آنجایی که LED ها  انرژی کمتری مصرف می کنند و طول عمر بیشتری دارند، در هزینه برق و هزینه تعویض لامپ صرفه جویی خواهید کرد.

3.سازگار با محیط زیست:

روز به روز سازه های انسان ها بیشتر در حال آسیب به محیط زیست هستند. از دیگر مزایای لامپ های ال ای دی این است که در مقایسه با لامپ های سنتی گزینه ای بسیار سازگارتر با محیط زیست هستند.

مصرف انرژی کمتر لامپ های ال ای دی باعث می‌شود که کمتر از لامپ های سنتی باعث انتشار گازهای گلخانه ای و تغییرات آب و هوایی می‌شود. ال ای دی ها همچنین فاقد مواد شیمیایی مضر مانند جیوه هستند که باعث می‌شود دفع آنها ایمن باشد و برای محیط زیست مضر نباشد.

4.تنوع بالا:

لامپ‌های ال‌ای‌دی در رنگ‌ها و سبک‌های مختلف موجود هستند که به راحتی می‌توانید لامپ مناسب برای نیازهای خود را پیدا کنید. می توانید از بین رنگ های گرم یا سرد، لامپ های کم نور یا غیر قابل تنظیم و شکل ها و اندازه های مختلف انتخاب کنید. با لامپ های ال ای دی، می توانید نور خود را متناسب با ترجیحات خود سفارشی کنید و محیطی عالی در خانه خود ایجاد کنید.

5.کارایی:

از نظر کارایی لامپ های ال ای دی حرف زیادی برای گفتن دارد. این لامپ ها در حالی که از نظر روشنایی دست کمی از لامپ های سنتی ندارند، از لحاظ مصرف انرژی بسیار مقرون به صرفه تر از لامپ های سنتی هستند. همچنین دوام لامپ های ال ای دی زبان زد است و در شرایط مختلف دمایی عملکرد خود را حفظ می‌کنند.

6.نصب آسان:

از دیگر مزایای لامپ های ال ای دی قابلیت نصب آسان آن است. لامپ های LED بدون هیچگونه سیم کشی اضافی و تجهیزات خاص قابل نصب اند. این لامپ ها از قوانین استاندارد پیروی می‌کنند.

در نتیجه، لامپ های LED برای مصرف کنندگانی که به دنبال جایگزینی سازگار با محیط زیست و مقرون به صرفه تر برای لامپ های سنتی هستند، انتخابی عالی هستند.

در نتیجه مزایایی مثل بهره وری انرژی، کارایی، مقرون به صرفه بودن، تنوع بالا، نصب آسان و… دلایلی مناسب برای انتخاب لامپ های ال ای دی هستند. بنابراین، دفعه بعد که نیاز به تعویض لامپ داشتید، از لامپ های LED استفاده کنید و از مزایای آن بهره مند شوید!

 

معایب لامپ های ال ای دی

1.در صورت طراحی نامناسب بسیار مستعد آسیب است:

عمر طولانی‌تر چراغ های LED تنها در صورتی امکان‌پذیر است که طراحی آن مناسب باشد و دارای هیت سینک با کیفیت باشد. یک هیت سینک خیلی کوچک و ضعیف، عمر چراغ ال ای دی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، زیرا گرمای تولید شده توسط لامپ از بین نمی‌رود.

2.گران تر از لامپ های رشته ای هستند:

چراغ های LED در مقایسه با لامپ های رشته ای سنتی گران تر هستند. هر چند در مزایای چراغ های ال ای دی خواندیم که این لامپ ها هنگام خرید گران تر اند ولی در کل به دلیل مصرف پایین مقرون به صرفه تر از دیگر لامپ ها هستند.

3.نیاز به کنترل‌کننده‌های ویژه:

بیشتر چراغ‌های LED باید با دیمرهای روشنایی سنتی ثابت شوند. بنابراین، سرمایه گذاری کوچک در دیمرهای سازگار با LED بسیار ضروری است و در دراز مدت تصمیم عاقلانه ای خواهد بود.

4.مستعد آسیب در ولتاژ بالا:

از دیگر معایب لامپ های ال ای دی حساس بودن به ولتاژ و جریان بالا است. جهش ناگهانی ولتاژ یا همان نوسان برق می‌تواند لامپ های ال ای دی را دچار مشکل کند.

5.مضرات نور آبی:

برخی از مطالعات نشان می دهد که LED های با دمای نور سرد نور آبی بیشتری نسبت به منابع نور سنتی ساطع می کنند.

نظرات کاربران

دیدگاهی بگذارید

Your email address will not be published.

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجودی
  • موجودی
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه محصولات
emptycart
هیچ محصولی در سبد نیست